Svejsearbejde udføres med 14 års erfaring

Vi svejser i alle typer stål og metaller

Har du brug for professionel hjælp til dit svejsearbejde? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos ES Montage Service ApS tilbyder vi professionelt svejsearbejde for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder samt offentlige institutioner.

Vi har vores eget værksted i Vordingborg, og vi udfører derfor ofte svejsearbejde for vores kunder i vores eget lokalområde samt i både Køge, Næstved og omegn. Vi kører dog gerne ud til kunder på resten af Sjælland for den rette opgave.

Vi tilbyder svejsning i alle slags stål og metaller, herunder blandt andet svejsning i rustfrit stål og svejsning i aluminium. Vi har for eksempel stor erfaring med at fremstille stålrammer til elevatorer i rustfrit stål.

Hvad er svejsning?

Svejsning er helt overordnet set en forening eller en sammensmeltning af flere emner ved hjælp af en varmekilde. Korrekt svejsning sikrer, at de to enheder smeltes sammen og forenes, uden at der opstår nogen former for utætheder imellem de to.

5 fordele ved at vælge vores firma

Der er flere fordele ved at vælge at lade lige netop vores virksomhed udføre dit svejsearbejde. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. Vi er uddannet smed og udfører stort set alle former for smede- og svejsearbejde
  2. ​Vi har 14 års erfaring og certifikat i rørsvejsning
  3. Vi leverer kvalitetsarbejde
  4. Vi er fleksible
  5. Vi indgår klare aftaler og tilbyder en hurtig aflevering

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit svejsearbejde

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med dit svejsearbejde. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på din opgave, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan svejse i alle slags stål og metaller, og vi varetager både opgaver for privatpersoner og erhvervskunder. Med 14 års erfaring inden for vores fag er du garanteret et veludført resultat i højeste kvalitet.

Ring til os     Send os en mail

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.