MIG/MAG svejsning til specialopgaver

Svejsning med mange års erfaring

Leder du efter en erfaren smed, der kan hjælpe med en svejseopgave? Så er ES Montage Service ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig alle former for svejsearbejde, og vi har blandt andet stor erfaring med MIG/MAG svejsning, også kaldt CO2 svejsning, til specialopgaver. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvad du skal have svejset, og vi tilpasser vores arbejde ud fra dine behov.

Vi varetager opgaver med MIG/MAG svejsning i vores eget smedeværksted i Vordingborg. Her hjælper vi mange kunder i vores lokalområde, herunder Næstved og Haslev, men vi kan tage opgaver ind fra private- og erhvervskunder på hele Sjælland.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MIG/MAG svejsning til opgaver på elevatorer

Hos ES Montage Service ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for svejsearbejde på elevatorer. Vi kan derfor stå for MIG/MAG svejsning af forskellige elevatorkomponenter, eksempelvis stålrammer, gelændere samt inddækning af skakte med stålplader.

Derudover kan vi klare flere forskellige opgaver med rustfri svejsning – særligt ved mindre specialopgaver, hvor stor præcision er afgørende. Det kan eksempelvis være i fremstillingen af plantekasser og højbede i stål og lignende.

Foruden MIG/MAG svejsning kan vi også hjælpe med TIG svejsning samt elektrodesvejsning, og hvis du ikke selv er sikker på, hvilken svejseteknik passer til din opgave, så rådgiver vi dig naturligvis herom. Vi svejser både i stål, aluminium og andre materialer, og vi kan tilpasse vores arbejde, så det imødekommer dine behov.

Ring eller skriv til os hvis du vil have et tilbud

Vores priser på MIG/MAG svejsning afhænger af den enkelte opgave. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig et specifikt tilbud på din opgave. Fortæl os om, hvad du har brug for vores hjælp til, og så finder vi en god løsning og pris til dig.

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.