Elevator monteres med 14 års erfaring

Vi tilbyder montage på hele Sjælland

Med en elevator i din bygning kan du sikre dig, at alle har mulighed for at bevæge sig frit rundt mellem de forskellige etager. Hos ES Montage Service ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for stålmontage, og vi kan udføre stort set alle typer opgaver. Det betyder også, at vi kan montere en elevator for dig i lige netop din bygning.

Vi tilbyder elevatormontage for en række forskellige typer kunder på hele Sjælland. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Vordingborg, men det kan også være i Næstved, Køge eller et helt fjerde sted.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os til din elevatormontage

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed varetage din opgave, når du skal have fremstillet og monteret en elevator. Her ønsker vi især at fremhæve følgende:

  • Vi har 14 års erfaring inden for vores fag
  • Vi er specialister i stålmontage
  • Vi har certifikat i rørsvejsning
  • Vi kan varetage stort set alle typer opgaver
  • Vi udfører vores arbejde i en høj kvalitet
  • Vi er meget fleksible
  • Vi sørger for en hurtig aflevering.

Hvad koster en elevator?

Hvor meget en elevator koster afhænger af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor stor en elevator du har brug for, herunder hvor mange mennesker der skal kunne være i elevatoren ad gangen, og hvor mange elevatorer du skal bruge til din bygning. Hertil kommer selve montagearbejdet.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop din elevatorfremstilling og -montage. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, der matcher.

Vi har mange års erfaring inden for fremstilling og montering af en elevatorlift, og vi kan også være behjælpelige med løbende elevatorservice, hvis du ønsker det.

Kontakt os

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.