Skræddersyede ståltrapper

Vi laver trappen efter dine ønsker

Hos ES Montage Service ApS fremstiller og monterer vi ståltrapper og gelændere til private og til professionelle samarbejdspartnere i Vordingborg, Haslev, Næstved og på resten af Sjælland.

Når du vælger os til at stå for din nye ståltrappe, får du et smukt, solidt og holdbart kvalitetsprodukt, der er fremstillet på specialmål og efter dine ønsker.

Vi laver trapper både udendørs og indendørs i mange forskellige designs.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De perfekte ståltrapper

Vores moderne og enkle ståltrapper laves på mål, så de passer præcis hos dig. Du behøver ikke selv have en klar idé eller en tegning af den ønskede trappe, før du kontakter os, da vi har kompetencen og erfaringen med at finde frem til den helt perfekte trappeløsning til dig.


Vi vægter kvalitet og god kundeservice højt, og vi gør meget ud af rådgivning og planlægning, når vi arbejder med konstruktion og montering af ståltrapper.

Solidt og godt håndværk

Det kræver viden og erfaring at lave smedearbejde, som både er smukt og solidt. Vi har med 14 års erfaring i branchen begge dele, så du er sikret en trappe, der holder i mange år frem.

Vi løser alle smedeopgaver lige fra stålkonstruktioner med glasværn til unikke, specialfremstillede ståltrapper inde i huset eller udenfor.​

​Kontakt os for yderligere information

Ønsker du yderligere information om de trappeløsninger, vi kan tilbyde – eller har du et projekt, du gerne vil have os til at give et tilbud og en pris på, så er du velkommen til at ringe til os eller bruge vores kontaktformular her på siden. Vi har de rigtige løsninger til fornuftige priser.

Ring til os   Send os en e-mail

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.