Stålhegn til ethvert formål

Fremstilling og montage af stålhegn

I smedeværkstedet hos ES Montage Service ApS er vi specialister i fremstilling og montage af alle typer stålhegn. Om du skal have hegnet din private grund ind, have et hegn op omkring en p-plads eller et industriområde, så kan vi hjælpe dig til en stilren og holdbar løsning.

Vores smedeværksted ligger i Vordingborg og hjælper hvert år private husejere, virksomheder og offentlige institutioner med sikring af områder ved hjælp af specialfremstillede stålhegn.

Vi kører ud til kunder over hele Sjælland, herunder til byer som Vordingborg, Næstved og Haslev, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har noget, du skal have sikret – eller hvis du blot ønsker et flot og funktionelt hegn, som ikke kræver vedligeholdelse.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stålhegn der skærmer af

Udover almindelige stålhegn laver vi hegn i profiler og plader til dig, der ønsker en hegnsløsning, der lukker fuldstændigt af ud mod offentlig vej eller sti – eller dig, der ønsker et stålhegn, som giver den maksimale sikring af din grund og ejendom, samtidig med at det ser godt ud.


Ved siden af stålhegn laver vi naturligvis også porte på specialmål, så du får en optimal og fuldstændig hegnsløsning, der matcher dit behov.

SE OGSÅ HEGN TIL HAVEN

Kontakt os for tilbud og priser

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et område, der skal hegnes ind med stålhegn. Vi har masser af idéer til, hvordan det kan gøres – og vi har også idéer til, hvordan dit nye stålhegn kan se ud.


Når vi sammen har klarlagt, hvilken type hegn du har brug for, laver vi et uforpligtende tilbud til dig på et kvalitetshegn til en god pris.

Kontakt her

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.