Hegn til haven opsættes

Få fremstillet og opsat et stålhegn til din have

Kunne du tænke dig at få opsat et hegn til haven, der kan holde i de næste mange år, og som samtidig er pænt og passer til haven og dit hus? Så kan vi hos ES Montage Service ApS hjælpe dig. Vi har blandt andet specialiseret os i at fremstille og montere hegn til haven i stål, og vi arbejder både for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Vi holder selv til i Vordingborg, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i både Næstved, Haslev og omegn. Vi tilbyder også opsætning af stålhegn på resten af Sjælland, hvis det er her, du har brug for vores hjælp.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

3 gode grunde til at vælge et hegn i stål

​Der er mange fordele ved at vælge et stålhegn til erhverv eller i den private have. Her kan især nævnes følgende:

  1. Du får et flot og stilrent hegn
  2. ​Du får et hegn til haven, der kan holde i mange år
  3. ​Du får et hegn, der ikke kræver nogen vedligeholdelse

Hvad koster et hegn til haven?

Hvor meget opsætning af hegn til haven koster varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af dine individuelle ønsker og behov samt din konkrete opgave. Hvor langt skal hegnet være? Hvor højt skal det være? Har du nogle særlige ønsker til designet? Skal der være en eller flere låger i hegnet?

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris, der matcher lige netop din opgave.

Kontakt os og få den helt rigtige løsning

Vi har 14 års erfaring som smed, og vi kan stort set udføre enhver opgave. Det gælder også i forbindelse med et nyt havehegn i stål. Har du nogle særlige ideer, eller har du brug for vores hjælp til hegnets design, så hjælper vi dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog. 

​Læs mere om stålhegn          Kontakt os

ES Montage Service ApS

Dalkærvej 6

4760 Vordingborg

CVR: 41231696

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.